El soporte consiste en tutoriales y foros. Los tutoriales abordan paso a paso la puesta en marcha del software en función de las necesidades y características de cada empresa. Extendemos una cordial invitación a que los conozca, los califique y que comparta sus comentarios.

Los foros están organizados por categorías que corresponden a los principales bloques del software.  Son para plantear y compartir dudas, comentarios, ‘tips’ y sugerencias de mejora acerca del software i-SIMAPRO. Se agradece que sean precisos en las aportaciones. Es un espacio de aprendizaje positivo y constructivo, donde no hay lugar para descalificaciones. Para participar debe inscribirse con su correo electrónico y crear un ‘password’. El manejo de datos personales es confidencial.

Notifications
Clear all

Asics GT-1000 7 Carbon


(@dg30laxc)
New Member
Registrado: 1 mes antes
Publicaciones: 3
Topic starter  Uitzonderlijke prestaties voldoen aan ongelooflijke waarde. Met zijn uitgebalanceerde Asics schoenen ondersteuning en geleide stabiliteit, is de slanke GT-1000® 7 hardloopschoen voor dames met wegstabiliteit gemaakt om je voeten te beschermen en je te helpen verder te rennen dan ooit tevoren. De GT-1000® 7-schoen is geschikt voor middellange tot langeafstandslopers en is voorzien van GEL®-technologie die combineert.

De GT-1000 7 is ook een ongelooflijk betaalbare optie voor hardlopers die op zoek zijn naar een stabiele en comfortabele rit. "De GT-1000 7 is een solide Top kwaliteit stabiliteitsschoen met een geweldige pasvorm die hardlopers een uitzonderlijke rit geeft zonder de bank te verslaan", zei een slijtagetester. Overpronators zullen merken dat de schoen hen de ondersteuning geeft die ze wensen, terwijl neutrale hardlopers die op zoek zijn naar een stabiele trainer ook in de GT-1000 kunnen stappen.

Met een responsieve FLYTEFOAM®-tussenzool en SPeVA® 45 duurzaam schuim voor uitzonderlijke veerkracht en comfort. Het DUOMAX®-ondersteuningssysteem en de GUIDANCE LINE®-tussenzool Asics GT-1000 7 Carbon behouden de structurele integriteit van de schoen en verminderen het totale gewicht, zodat de voeten ongelooflijk licht en toch ondersteund aanvoelen. Met een EVA-inlegzool en een duurzame AHAR®-loopzool is dit schoeisel gemaakt om lang mee te gaan en ondersteuning te bieden bij elke stap van je reis. "

De 10e verjaardag van de GT-1000™ hardloopschoen is een grote stap voorwaarts in waar dit model voor staat. Ontworpen voor de hardloper met een Witte Asics Schoenen actieve levensstijl, ze zijn op zoek naar een lichtgewicht trainer voor dagelijks gebruik met uitstekende demping. Het bovenwerk is opnieuw ontworpen met een nieuw ontworpen mesh dat zich aanpast aan de natuurlijke vorm van je voet en tegelijkertijd een comfortabele grip op de middenvoet biedt. Met de toevoeging van een geïntegreerd ondersteuningssysteem verbetert deze toepassing de pasvorm van de hiel en zorgt voor een veiliger gevoel.

https://www.exclusiverunning.com/


Cita
Share: