El soporte consiste en tutoriales y foros. Los tutoriales abordan paso a paso la puesta en marcha del software en función de las necesidades y características de cada empresa. Extendemos una cordial invitación a que los conozca, los califique y que comparta sus comentarios.

Los foros están organizados por categorías que corresponden a los principales bloques del software.  Son para plantear y compartir dudas, comentarios, ‘tips’ y sugerencias de mejora acerca del software i-SIMAPRO. Se agradece que sean precisos en las aportaciones. Es un espacio de aprendizaje positivo y constructivo, donde no hay lugar para descalificaciones. Para participar debe inscribirse con su correo electrónico y crear un ‘password’. El manejo de datos personales es confidencial.

Air Jordan 12 Goud Zwart  

  RSS

le9b1xyq
New Member
Registrado: hace 2 meses 
Mensajes: 3
20/05/2021 8:36 pm  Hoewel misschien stijlgowhere.com niet zo geprezen als verschillende van zijn voorgangers, heeft de Air Jordan 12 een speciale betekenis in de geschiedenis van Michael Jordan op het terrein van schoenen. Op 17 oktober werkt Jordan Brand het silhouet uit 1996 bij met een detail dat veel belangrijk is in de Jumpman-lijn: "Concord." Gemaakt van echt suède en nephagedissenprint, het bovenwerk van het aanstaande paar is bekleed met "Zwart".

Spatborden worden onderbroken door een met chroom afgewerkt middenvoetaccent in de iconische paarse tint, net als de bovenste twee oogjes. Hieltreklipjes Air Jordan schoenen wit en merklogo op de tong doen ook goed aan de titulaire tint, die het meest bekend staat om zijn verschijning op de Jordan 11. Gereedschap van koolstofvezel die zichtbaar is onder de voet wijkt af van het overweldigend donkere kleurenpalet van de retro met een wit en grijs arrangement, de vroegere tint ook overnemen van "23" logo's op de hiel "en tekst op de tong.

Aangeprezen als een van de meest ongekende Super Bowls in de geschiedenis, zal de wedstrijd van 2021 tussen de Tampa Buccaneers en de Kansas City Air Jordan 12 Goud Zwart Chiefs binnenkort van start gaan. En voordat de spelers het veld betreden, worden ze de dag ervoor begroet met een herdenkingsmunt Air Jordan 12 Low. De Jumpman heeft het silhouet aangekleed om bij het evenement te passen, met een strakke zwart / rode kleurencombinatie die een luid patroon in confetti-stijl omkadert.

Na te zijn verschenen in de Populaire stijl garages van sneaker-insiders, is de Air Jordan 12 Low "Super Bowl" eindelijk opgedoken via afbeeldingen. Het paar is gepland om niet alleen voor volwassenen maar ook voor kindermaten te worden uitgebracht, het paar neemt nogal wat hoogtepunten aan: de voorvoet is gekleed in namaakrood slangenleer, de aangrenzende zwarten zijn gewatteerd en opgemaakt in wat lijkt op canvasstof, en de oogjes als evenals de onderste "Jumpman" gemarkeerde tab zijn met goud metallic geraakt.

https://www.stijlgowhere.com/


ResponderCita
  
Trabajando

Por favor Iniciar Sesión ó Registro